LIVIN ROOM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 64 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Livin Room. Meer weten? Ontdek meer

13 nov 2023 om 18:13 The food was nice but there was a big piece of glass in my smoothy that I almost swallowed.Hence,the 2-star review.
15 sep 2023 om 16:45 One of the only proper sandwiches in Maastricht !
18 mei 2023 om 19:08 The best sandwiches in town! Would be nice to have the option of adding extra ingredients also from the app
29 aug 2022 om 19:01 Lekker eten! Bezorging duurde veel te lang.
15 aug 2022 om 17:54 Ik ben fan van het eten. Lekker en gezond met veel keuze. Maar dit was de derde keer dat ik dubbel zo lang moest wachten op de bezorging als stond aangegeven bij de bestelling.
9 jun 2022 om 14:32 Best coffee in Maastricht, Sandwich was large and very filling, definitely ordering again, delivery exactly on time
16 mei 2022 om 14:13 Vroeg op de ochtend besteld om om 12u te laten bezorgen. Bestelling kwam pas om 12:45u. Qua eten was het erg vettig en wat flauw. Jammer!
15 mei 2022 om 22:05 Drank lag overal in de zak Zat een scheur papieren zak. Brood was koud.
10 apr 2022 om 14:22 Niet verkeerd, maar voor de prijs met bezorgkosten veel te duur voor wat je krijgt. Gevraagd voor adcovado apart erbij te doen maar zat er toch helaas op...
13 mrt 2022 om 16:47 Lekker, maar bijna 2 uur moeten wachten:(