LIVIN ROOM

LIVIN ROOM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 49 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Livin Room. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 22:05 Drank lag overal in de zak Zat een scheur papieren zak. Brood was koud.
10 apr 2022 om 14:22 Niet verkeerd, maar voor de prijs met bezorgkosten veel te duur voor wat je krijgt. Gevraagd voor adcovado apart erbij te doen maar zat er toch helaas op...
13 mrt 2022 om 16:47 Lekker, maar bijna 2 uur moeten wachten:(
6 dec 2021 om 13:41 Lekker, maar wel echt te duur. Nu helemaal met de stijging van bezorgkosten erbij.
3 nov 2021 om 15:12 Great food. Just as good at home as in the restaurant.
22 okt 2021 om 15:59 Het bezorgen duurde bijna anderhalf uur terwijl de geschatte bezorgtijd rond de 20 minuten zou zijn. Veel te lang dus!! Eten was lekker maar wel koud omdat bezorgen zo lang duurde
17 okt 2021 om 11:16 Het duurde veel te lang voordat de bestelling uiteindelijk klaar was om bezorgd te worden. Terwijl de relatief bezorgkosten relatief hoog zijn. Bezorging zelf was in orde. Eten was prima.
9 okt 2021 om 13:51 Bezorging duurde meer dan 2U! Wel ontzettend lekker
11 sep 2021 om 18:06 Very good delivery but too expensive for the portion in my sense (really good and healthy tho)
27 aug 2021 om 17:22 Het duurde even maar dan heb je ook wat! Echt de beste lunch vanuit thuisbezorgd die ik heb gehad, chapeau!
29 jun 2021 om 16:33 Always delicious, also always fun to visit! I ordered a specific time and it was nicely on time :)
28 jun 2021 om 16:33 Lekker vers en gezond... broodje, sapje en brownie waren heerlijk